Відгуки

Напишіть нам відгук

Відгуки Резюме

5
4
3
2
1
4.8
11 Відгуки

Останні Відгуки

Я увійшов в адвокатське бюро "Дельта" по моїй машині претензій ДТП і Мюррей був дуже люб'язним і доброзичливим. Я згадав, що я пережив удар і з усіх сил намагалася жити в моєму таунхаус в самоті в графстві Суррей і відчайдушно хотів повернутися до своєї дружини, Діана в нашому співтоваристві Ладнер. Мюррей і Кайла допоміг мені і моїй дружині повернутися в лікувальному закладі в потрібній співтовариства. Вони навіть перенесення наших улюблених собак, як ми вже не могли доглядати за ними. В даний час ми живемо в безпечному і комфортному стаціонарі з Мюрреєм і Кейла управління всі наші поточні фінанси і справ. Я не знаю, де ми були б сьогодні без допомоги Мюррей, Кайла і співробітники адвокатського бюро "Дельта".

Влада адміністрації адвокат

Jim W.

2019-11-27

Шановна Наталя: спасибі всім величезне за ваші чималих зусиль у врегулюванні Pat’з майном. Було дуже приємно мати справу з Мюрреєм і всі співробітники як в Tsawwassen і в Ладнере.

Садиби

Peter

2019-10-29

Величезне спасибі за допомогу мені включити свою компанію. Процес був дуже плавний і швидкий. Я б настійно рекомендуємо, щоб люди якомога більше використовувати адвокатська контора "Дельта".

Ділові та корпоративні

Danny T.

2019-10-15

В Murray & пощастить Аппал спасибі вам обом. Немає ніякого способу, щоб повністю пояснити вам, як багато це значило для мене, і мого чоловіка, що ви погодилися представити мене щодо моєї mother’з майном. Взагалі нічого не пішло не так, як треба було, з її останньої хвороби, проходження, кремація, або закриття садиби – крім одне, що ви допомогли мені наполягати на тому, що майна підлягають розгляду у відповідності з законом. Спасибі за те, що зазвичай хвилює людей сперечаються із-за спадку, що дійсно стосується нас. Ми вдячні. Я можу рухатися далі, тепер.

Садиби

Laurie & Warren

2019-10-12

Мюррей Лотт, його помічника Кайла та інші за законом офісі Delta пройти довгий шлях, щоб дати мені душевний спокій у відносинах з моїм улюбленим onesâ справ€™. Вони дуже чуйні і Мюррей робить себе доступною. З великою вдячністю

Влада адміністрації адвокат

Esther S.

2019-09-08

Мені було приємно працювати з Наталі і Маррей на мій Mum’з майном. Не легким завданням для обробки ваших Mum’з нерухомістю, ви обидва були корисні в цьому відношенні

Садиби

L.K

2019-06-19

Велике спасибі за ваше керівництво, коли ми провели спадковим процес для моєї матері

Садиби

M.E

2019-05-28

Як ви і ваші співробітники були дуже прихильні до мене, як розпорядник майна моєї матері. У мене було багато питань, відповіді на своєчасною і ввічливій манері. Отримуючи через розподіл коштів, є проблемою з палаючими одержувачам, але я високо ціную вашу підтримку

Садиби

C.O

2019-04-21

Було дуже приємно робити бізнес з вами. Я без вагань порекомендую вам, кого я знаю, тпру€™s купівлі нерухомості

Real Estates

K.L

2019-02-11

Я просто хотів би подякувати вам за роботу, you’ве зроблено на Mom’S буде. Як виконавець, як попередній, i’ви дізналися, як погано це може бути з поганим адміністрації/напрям. Ви зробили все більш чітким і ясним ваш швидку відповідь на мої електронні листи дуже цінувалися. Ви зробили дуже хорошу роботу. Спасибі.

Садиби

Rod

2019-01-09

Дякуємо за інформування нас про отримання підписати форму інформованої згоди, я думаю, це буде остання ми в контакті як скоро все вирішиться & файл закритий. Було дуже приємно працювати з вами і всіх причетних з мій Mother’з проїздом минулого року. Ми Кана€™Т залиште достатньо, наскільки ми цінуємо те, як легко ви зробили це для мене настільки руйнівного часу в нашому житті. Дуже щиро,

Садиби

Kathy Nicholson & Wilbert Smith

2018-11-20