Omdömen

Skriv ett omdöme

Omdömen Sammanfattning

5
4
3
2
1
4.8
12 Omdömen

Senaste Omdömen

Jag skulle vilja ta detta tillfälle i akt för att tacka dig och Graham för allt du gjorde för mig att göra denna process så enkel som möjligt. I början av processen kände jag att det aldrig kommer ta slut men här är vi alla gjort. Ni båda var alltid så trevligt att ta itu med och det var ett nöje för mig att ha mött och behandlat dig. Vår framtid kan passera som du kommer att företräda mig vid eventuella problem eller frågor. Tack igen för allt. Stanna säkert.

Familj och Skilsmässa

M

2020-06-05

Jag klev till Delta advokatbyrå för min bil olycka anspråk och Murray var så hjälpsamma och vänliga. Jag nämnde att jag var en stroke överlevande och kämpar för att leva i mitt hus ensam i Surrey och ville desperat att vara tillbaka med min fru, Diana i vårt samhälle av Ladner. Murray och Kayla hjälpte mig och min fru att få tillbaka tillsammans på ett vårdhem i vår önskade gemenskapen. De ens nya hem till våra älskade hundar som vi inte längre kunde ta hand om dem. För närvarande lever vi i en säker och bekväm vård anläggning med Murray och Kayla att hantera alla våra dagliga ekonomi och frågor. Jag vet inte var vi skulle vara idag utan hjälp av Murray, Kayla och personal hos Delta advokatbyrå.

Fullmakt Administration

Jim W.

2019-11-27

Kära Natalie: Tack så mycket för din stora insats i avvecklingen av Pat’s egendom. Det har varit ett nöje att ta itu med Murray och all personal både i Tsawwassen och i Ladner.

Estates

Peter

2019-10-29

Tack så mycket för att hjälpa mig införliva mitt företag. Processen var mycket smidig och snabb. Jag skulle verkligen rekommendera folk att använda Delta advokatbyrå så mycket som möjligt.

Affärer och företag

Danny T.

2019-10-15

Att Murray & Lucky Uppal Tack, både för dig. Det finns inget sätt att helt och fullt förklara för er hur mycket det har betytt för mig, och min man, som du kommit överens om att representera mig om min mors€™s egendom. Ingenting gick som det skulle ha gått, med hennes sista sjukdom, bortgång, kremering, eller avslutande av konkursboet – med undantag för en sak, att du hjälpte mig att insistera på att fastigheter skall hanteras i enlighet med den lagen. Tack för att du ser förbi det som vanligtvis handlar det om personer som argumenterar om ett dödsbo, att vad som faktiskt berör oss. Vi är tacksamma för. Jag kan gå vidare nu.

Estates

Laurie & Warren

2019-10-12

Murray Lott, hans assistent Kayla och andra på Delta advokatbyrå gå en lång väg att ge mig en trygghet i att hantera min älskade ones’ frågor. De är mycket lättillgänglig och Murray gör sig tillgängliga. Med mycket uppskattning

Fullmakt Administration

Esther S.

2019-09-08

Jag var glad över att jobba med Natalie och Murray på min Mum’s egendom. Inte en lätt uppgift att behandla din Mum’s estate, du var både bra i det avseendet

Estates

L.K

2019-06-19

Tack så mycket för din vägledning som vi navigerade bouppteckning processen för min Mors estate

Estates

M.E

2019-05-28

Både du och din personal har varit mycket positiv för mig som verkställare av min mors estate. Jag har haft många frågor besvaras i tid och på ett tillmötesgående sätt. Att få genom fördelning av de medel som är en utmaning med ivriga mottagare, men det gjorde jag uppskattar ditt stöd

Estates

C.O

2019-04-21

Det har varit ett nöje att göra affärer med dig. Jag kommer att ha någon reservation till att rekommendera er till alla jag vet vem€™s för att köpa fastighet

Real Estates

K.L

2019-02-11

Jag ville bara tacka dig för det arbete du€™ve gjort på Mom’s kommer. Som verkställare av en tidigare kommer I’ve lärt sig hur illa det kan bli med dålig administration/ledning. Du gjorde saker och ting klart och koncist och ditt snabba svar på min e-post var mycket uppskattat. Du gjorde ett mycket bra jobb. Tack.

Estates

Rod

2019-01-09

Tack för att du upplyser oss om att ta emot den undertecknade blanketten för samtycke, som jag antar att detta kommer att vara den sista av oss att vara i kontakt med som allt är nu klart & filen stängs. Det har varit ett rent nöje att samarbeta med dig & alla andra som är involverade med min Mors€™s bortgång förra året. Vi tverk€™t snabb nog av hur mycket vi uppskattar hur lätt du gjort det Kommer & jag på ett så förödande gången i våra liv. Mycket vänliga hälsningar,

Estates

Kathy Nicholson & Wilbert Smith

2018-11-20