Opinie

Napisz nam swoją opinię

Opinie Cv

5
4
3
2
1
4.8
12 Opinie

Najnowsze Opinie

Chciałbym skorzystać z tej okazji, aby podziękować i Graham za wszystko co zrobiłaś dla mnie, aby uczynić ten proces jak najprostsze. Na początku czułem, że to się nigdy nie skończy, ale to wszystko zrobiliśmy. Oboje zawsze byli tak miło mieć do czynienia z, i to była dla mnie przyjemność, aby spotykali się i rozmawiali z tobą. Nasza przyszłość może krzyż, jak będzie mnie reprezentować w ewentualnych problemach i zagadnieniach. Jeszcze raz dziękuję za wszystko. Zachować bezpieczeństwo.

Rodzina i rozwód

M

2020-06-05

Wszedłem w kancelaria "Delta" w moim samochodzie roszczeń WYPADKÓW i Murray był bardzo sympatyczny i przyjazny. Wspomniałem, że przeżyłem udar i ze wszystkich sił starała się żyć w moim kamienicy w samotności, w hrabstwie Surrey i desperacko chciał wrócić do żony, Diana w naszej społeczności Ладнер. Murray i Kyle ' a pomógł mi i mojej żonie wrócić w placówce opiekuńczej w odpowiedniej społeczności. Nawet przenoszenie naszych ulubionych psów, jak już nie mogli opiekować się nimi. Obecnie żyjemy w bezpiecznym i komfortowym szpitalu z Murray i Keila zarządzanie wszystkie nasze bieżące finanse i spraw. Nie wiem, gdzie bylibyśmy dzisiaj bez pomocy Murray, Kyle ' a i pracownicy kancelarii "Delta".

Władza administracji adwokat

Jim W.

2019-11-27

Szanowna Natalia: dziękuję bardzo za wasze wiele wysiłku w uregulowaniu Pat’z majątkiem. Było bardzo miło jest mieć do czynienia z Murray i wszyscy pracownicy jak w Tsawwassen i w Ладнере.

Dwory

Peter

2019-10-29

Bardzo dziękuję za pomoc włączyć swoją firmę. Proces był bardzo płynny i szybki. Zdecydowanie polecam, aby ludzie jak najwięcej korzystać kancelaria "Delta".

Biznesowe i korporacyjne

Danny T.

2019-10-15

W Murray & szczęście Uppal dziękuję wam obojgu. Nie ma sposobu, aby całkowicie wyjaśnić, jak wiele to znaczy dla mnie i mojego męża, że zgodził się przedstawić mnie odnośnie mojego mother’z majątkiem. W ogóle nic nie poszło nie tak, jak trzeba było, z jej ostatniej choroby, przejścia, kremacja, lub zamknięcia dworu – poza jedną, że pomógł mi nalegać na tym, że nieruchomości będą rozstrzygane zgodnie z prawem. Dziękuję za to, że zazwyczaj obchodzi ludzi kłócą się z powodu spadku, co naprawdę do nas. Jesteśmy wdzięczni. Mogę iść dalej, teraz.

Dwory

Laurie & Warren

2019-10-12

Murray Lott, jego pomocnika Kyle ' a i inne prawa biurze Delta przejść długą drogę, aby dać mi spokój w stosunkach z moim ulubionym onesâ spraw€™. Są one bardzo elastyczne i Murray robi się dostępny. Z wielką wdzięcznością

Władza administracji adwokat

Esther S.

2019-09-08

Miałem przyjemność pracować z Natalie i Murray na mój Mum’z majątkiem. Nie jest to łatwe zadanie do przetwarzania twoich Mum’nieruchomości, oboje byli pomocne w tym zakresie

Dwory

L.K

2019-06-19

Wielkie dzięki za przypomnienie, kiedy przeprowadziliśmy dziedziczna proces dla mojej matki

Dwory

M.E

2019-05-28

Jak ty i twoi pracownicy byli bardzo przychylni do mnie, jako administrator majątku mojej matki. Miałem wiele pytań, odpowiedzi na terminowe i uprzejmy sposób. Uzyskanie przez podział środków jest problem z płonącymi odbiorców, ale doceniam wasze wsparcie

Dwory

C.O

2019-04-21

Było bardzo miło robić interesy z tobą. Ja bez wahania polecam ci, których znam, prr€™s zakupie nieruchomości

Real Estates

K.L

2019-02-11

Ja po prostu chciałem podziękować za pracę, you’ve wykonane na Mom’S będzie. Jako wykonawca, jak poprzedni, i’ve dowiedzieli się, jak źle może być z biedną administracji/kierunek. Zrobiłeś wszystko bardziej ostry i wyraźny szybką odpowiedź na moje e-maile są bardzo cenione. Zrobiłeś bardzo dobrą robotę. Dziękuję.

Dwory

Rod

2019-01-09

Dziękujemy za poinformowanie nas o otrzymaniu podpisać formularz świadomej zgody, myślę, że to będzie ostatnia jesteśmy w kontakcie jak wszystko niebawem rozstrzygnie & plik jest zamknięty. Było bardzo miło pracować z wami i wszystkich zaangażowanych mój Mother’z przejazdem w zeszłym roku. Jesteśmy Cana€™T zostaw na tyle, na ile cenimy to, jak łatwo zrobiłeś to dla mnie w tak niszczycielskiej czasu w naszym życiu. Bardzo szczerze,

Dwory

Kathy Nicholson & Wilbert Smith

2018-11-20