Opinie

Napisz nam swoją opinię

Opinie Cv

5
4
3
2
1
4.8
11 Opinie

Najnowsze Opinie

Wszedłem w kancelaria "Delta" w moim samochodzie roszczeń WYPADKÓW i Murray był bardzo sympatyczny i przyjazny. Wspomniałem, że przeżyłem udar i ze wszystkich sił starała się żyć w moim kamienicy w samotności, w hrabstwie Surrey i desperacko chciał wrócić do żony, Diana w naszej społeczności Ладнер. Murray i Kyle ' a pomógł mi i mojej żonie wrócić w placówce opiekuńczej w odpowiedniej społeczności. Nawet przenoszenie naszych ulubionych psów, jak już nie mogli opiekować się nimi. Obecnie żyjemy w bezpiecznym i komfortowym szpitalu z Murray i Keila zarządzanie wszystkie nasze bieżące finanse i spraw. Nie wiem, gdzie bylibyśmy dzisiaj bez pomocy Murray, Kyle ' a i pracownicy kancelarii "Delta".

Władza administracji adwokat

Jim W.

2019-11-27

Szanowna Natalia: dziękuję bardzo za wasze wiele wysiłku w uregulowaniu Pat’z majątkiem. Było bardzo miło jest mieć do czynienia z Murray i wszyscy pracownicy jak w Tsawwassen i w Ладнере.

Dwory

Peter

2019-10-29

Bardzo dziękuję za pomoc włączyć swoją firmę. Proces był bardzo płynny i szybki. Zdecydowanie polecam, aby ludzie jak najwięcej korzystać kancelaria "Delta".

Biznesowe i korporacyjne

Danny T.

2019-10-15

W Murray & szczęście Uppal dziękuję wam obojgu. Nie ma sposobu, aby całkowicie wyjaśnić, jak wiele to znaczy dla mnie i mojego męża, że zgodził się przedstawić mnie odnośnie mojego mother’z majątkiem. W ogóle nic nie poszło nie tak, jak trzeba było, z jej ostatniej choroby, przejścia, kremacja, lub zamknięcia dworu – poza jedną, że pomógł mi nalegać na tym, że nieruchomości będą rozstrzygane zgodnie z prawem. Dziękuję za to, że zazwyczaj obchodzi ludzi kłócą się z powodu spadku, co naprawdę do nas. Jesteśmy wdzięczni. Mogę iść dalej, teraz.

Dwory

Laurie & Warren

2019-10-12

Murray Lott, jego pomocnika Kyle ' a i inne prawa biurze Delta przejść długą drogę, aby dać mi spokój w stosunkach z moim ulubionym onesâ spraw€™. Są one bardzo elastyczne i Murray robi się dostępny. Z wielką wdzięcznością

Władza administracji adwokat

Esther S.

2019-09-08

Miałem przyjemność pracować z Natalie i Murray na mój Mum’z majątkiem. Nie jest to łatwe zadanie do przetwarzania twoich Mum’nieruchomości, oboje byli pomocne w tym zakresie

Dwory

L.K

2019-06-19

Wielkie dzięki za przypomnienie, kiedy przeprowadziliśmy dziedziczna proces dla mojej matki

Dwory

M.E

2019-05-28

Jak ty i twoi pracownicy byli bardzo przychylni do mnie, jako administrator majątku mojej matki. Miałem wiele pytań, odpowiedzi na terminowe i uprzejmy sposób. Uzyskanie przez podział środków jest problem z płonącymi odbiorców, ale doceniam wasze wsparcie

Dwory

C.O

2019-04-21

Było bardzo miło robić interesy z tobą. Ja bez wahania polecam ci, których znam, prr€™s zakupie nieruchomości

Real Estates

K.L

2019-02-11

Ja po prostu chciałem podziękować za pracę, you’ve wykonane na Mom’S będzie. Jako wykonawca, jak poprzedni, i’ve dowiedzieli się, jak źle może być z biedną administracji/kierunek. Zrobiłeś wszystko bardziej ostry i wyraźny szybką odpowiedź na moje e-maile są bardzo cenione. Zrobiłeś bardzo dobrą robotę. Dziękuję.

Dwory

Rod

2019-01-09

Dziękujemy za poinformowanie nas o otrzymaniu podpisać formularz świadomej zgody, myślę, że to będzie ostatnia jesteśmy w kontakcie jak wszystko niebawem rozstrzygnie & plik jest zamknięty. Było bardzo miło pracować z wami i wszystkich zaangażowanych mój Mother’z przejazdem w zeszłym roku. Jesteśmy Cana€™T zostaw na tyle, na ile cenimy to, jak łatwo zrobiłeś to dla mnie w tak niszczycielskiej czasu w naszym życiu. Bardzo szczerze,

Dwory

Kathy Nicholson & Wilbert Smith

2018-11-20